Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

8MM

01/09/2021 | Flixfilm

Se 8MM på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Joel Schumacher
Skuespillere: Nicolas Cage, Joaquin Phoenix, James Gandolfini
Spilletid: 123 min
Land: Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En privatdetektiv styrter ned i en afgrund af ondskab, efter en enke hyrer ham til at finde ud af, om en snuff-film blandt hendes afdøde mands ejendele er ægte.

8MM havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 8MM på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 8MM ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 8MM stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 8MM, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 8MM er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar