Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

9. april

12/12/2017 | Flixfilm

Se 9. april på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: På en skæbnesvanger dag efter starten af 2. verdenskrig spærrer det modige danske cykelinfanteri vejen for de invaderende tyske styrker, mens de afventer hjælp.


Se 9. april på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk9. april havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 9. april ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 9. april herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 9. april er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 9. april stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar