Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

9 to 5

01/11/2017 | Flixfilm

Se 9 to 5 på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Comedy
Instruktør: Colin Higgins
Skuespillere: Jane Fonda, Lily Tomlin, Dolly Parton, Dabney Coleman
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Tre kvinders fantasi om hævn over deres chef bliver til virkelighed, da de tror, de ved et uheld er kommet til at hælde gift i hans kaffe.


Se 9 to 5 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk9 to 5 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 9 to 5 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 9 to 5 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 9 to 5 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 9 to 5 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar