Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 90 Minutes in Heaven

90 Minutes in Heaven

29/09/2017 | Flixfilm

Se 90 Minutes in Heaven på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Michael Polish
Skuespillere: Hayden Christensen, Kate Bosworth, Hudson Meek, Bobby Batson
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Omkring 90 minutter efter han officielt bliver erklæret død på et ulykkessted, vender en ung præst tilbage til livet og påstår, at han har været i himlen.


Se 90 Minutes in Heaven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk90 Minutes in Heaven havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 90 Minutes in Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 90 Minutes in Heaven herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 90 Minutes in Heaven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 90 Minutes in Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar