Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 90’ernes mest populære tv-hest; BoJack Horseman vender tilbage i 2016

90’ernes mest populære tv-hest; BoJack Horseman vender tilbage i 2016

28/07/2015 | Flixfilm

bojack horseman season 3Den legendariske stjerne fra 1990’ernes favorit-familiekomedie ”Horsin’ Around,” Bojack Horseman vender tilbage på Netflix Danmark i 2016. Streamingtjenesten har netop offentliggjort, at en tredje sæson er på vej.

Det er kun få uger siden, at sæson 2 havde premiere, men den er åbenbart blevet så godt modtaget blandt Netflix-medlemmerne, at skaberne har valgt at fortsætte med serien og lave flere afsnit.

Det er ikke offentliggjort hvornår BoJack Horseman sæson 3 får premiere, men det må forventes, at det bliver omkring samme tid hvor sæson 2 blev tilgængelig – Dermed forventes det at sæson 3 kommer i sommerperioden 2016.

Skuespilleren Will Arnett (Arrested Development) lægger stemme til BoJack, der har forsøgt at finde sin vej gennem et virvar af selvlede, whisky og mislykkede forhold. Med ydmyghed over begivenhederne fra sæson 1 forsøger BoJack i sæson 2 at bruge sin nye hovedrolle i sin drømmefilm (en biografi om Secretariat) som et springbræt til at blive en ny og bedre BoJack. Nye udfordringer på filmsettet og i hans privatliv kombineret med dæmoner fra fortiden gør det dog vanskeligt at ryste fortiden af sig.

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

Sæson 1 af BoJack Horseman handlede om en karakter, der indser sit behov for at ændre sig, og i den nye sæson bliver det afgjort, om det lykkes eller ej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rollelisten omfatter Will Arnett som BoJack Horseman, Aaron Paul som Todd Chavez, Amy Sedaris som Princess Carolyn, Alison Brie som Diane Nguyen og Paul F. Tompkins som Mr. Peanutbutter. Lisa Kudrow, kendt fra Friends, vil gæsteoptræde i rollen som Wanda Pierce.

Se BoJack Horseman sæson 3 på Netflix Danmark i 2016. Sæson 1+2 kan netop nu findes på streamingtjenesten.
Skriv kommentar