Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

93 Days

15/11/2019 | Flixfilm

Se 93 Days på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Steve Gukas
Skuespillere: Seun Ajayi, Bimbo Akintola, Zara Udofia Ejoh, Keppy Ekpenyong-Bassey
Spilletid: 118 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Heroiske sundhedsarbejdere kæmper for at begrænse et ebolaudbrud, da en patient kommer til Lagos med symptomer på den dødbringende virus. Baseret på en sand historie.Se 93 Days på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


93 Days havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 93 Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 93 Days:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 93 Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 93 Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til 93 Days

  1. Rubin - kl. 20:16, 04-01-2020:

    Kan altså ikke finde 93 days på Netflix dk. 🤔😪

    Skriv kommentar