Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

99

01/09/2016 | Flixfilm

Se 99 på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Krishna D.K., Raj Nidimoru
Skuespillere: Kunal Khemu, Boman Irani, Soha Ali Khan, Cyrus Broacha
Spilletid: 135 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: De uheldige kriminelle Sachin og Zaramud kommer ud for en række tilfældige uheld, mens de forsøger at opkræve en gæld for deres chef.


Se 99 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk99 havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 99 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 99 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 99 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 99 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar