Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

15/10/2020 | Flixfilm

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En high school-elev hyres af et hemmeligt selskab af babysittere, der bekæmper Bøhmanden og hans uhyrer, da disse kidnapper den dreng, hun passer til halloween.

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Babysitter’s Guide to Monster Hunting på YouTube.Se A Babysitter’s Guide to Monster Hunting på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Babysitter’s Guide to Monster Hunting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Babysitter’s Guide to Monster Hunting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Babysitter’s Guide to Monster Hunting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Babysitter’s Guide to Monster Hunting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar