Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

15/10/2020 | Flixfilm

Se A Babysitter’s Guide to Monster Hunting på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En high school-elev hyres af et hemmeligt selskab af babysittere, der bekæmper Bøhmanden og hans uhyrer, da disse kidnapper den dreng, hun passer til halloween.Se A Babysitter’s Guide to Monster Hunting på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Babysitter’s Guide to Monster Hunting havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Babysitter’s Guide to Monster Hunting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Babysitter’s Guide to Monster Hunting:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Babysitter’s Guide to Monster Hunting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Babysitter’s Guide to Monster Hunting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar