Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Beautiful Day in the Neighborhood

A Beautiful Day in the Neighborhood

29/11/2021 | Flixfilm

Se A Beautiful Day in the Neighborhood på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Marielle Heller
Skuespillere: Tom Hanks, Matthew Rhys, Chris Cooper
Spilletid: 109 min
Land: China, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Journalisten Lloyd Vogel danner et venskab med den kendte tv-vært Fred Rogers og lærer at slutte fred med sin svære fortid.

A Beautiful Day in the Neighborhood havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Beautiful Day in the Neighborhood på YouTube.Se A Beautiful Day in the Neighborhood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Beautiful Day in the Neighborhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Beautiful Day in the Neighborhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Beautiful Day in the Neighborhood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Beautiful Day in the Neighborhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar