Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘A Beautiful Life’ med Christopher har fået premieredato

‘A Beautiful Life’ med Christopher har fået premieredato

15/03/2023 | Flixfilm

Den danske Netflix-film ‘A Beautiful Life’, som har populære danske sanger og musiker Christopher i sin første hovedrolle nogensinde har netop fået premieredato.

Det romantiske musikdrama har global premiere den 1. juni 2023.

‘A Beautiful Life’ handler om Elliott (Christopher), en ung fisker med en ekstraordinær sangstemme, får sit livs chance, da han bliver opdaget af den succesfulde, højtprofilerede musikmanager Suzanne (Christine Albeck Børge).

Suzanne sætter snart Elliott sammen med sin fremmedgjorte datter og musikproducer, Lilly (Inga Ibsdotter Lilleaas). På vej til at blive en stjerne truer fortidens kampe ikke kun hans store gennembrud, men også den spirende kærlighed til Lilly.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden ovennævnte medvirker også Ardalen Esmaili (‘Snabba Cash’, ‘Greyzone’, ‘Charmøren’) og Sebastian Jessen (‘Alfa’, ‘Mens vi lever’) i den hjertevarme spillefilm.

‘A Beautiful Life’ er instrueret af Mehdi Avaz, som også stod bag den succesfulde Netflix-film ‘Toscana‘ med Anders Matthesen, som indtog en plads på top 10 i intet mindre end 70 lande! Christopher var iøvrigt også med i denne film, dog i en mindre rolle.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Det er Netflix-kendingen Stefan Jaworski (‘Nisser‘, (‘Chosen‘) som står bag manuskriptet.

Da filmen blev annonceret i slutningen af 2022, udtalte Christopher; “Det har været noget af det mest krævende og grænseoverskridende at spille skuespil for første gang, men samtidig en fantastisk og uforglemmelig oplevelse.”

‘A Beautiful Life’ har premiere på Netflix Danmark den 1. juni.
Skriv kommentar