Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » A Beautiful Life

A Beautiful Life

01/06/2023 | Flixfilm

A Beautiful Life på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Mehdi Avaz
Skuespillere: Christopher, Inga Ibsdotter Lilleaas, Ardalan Esmaili
Spilletid: 98 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en ung fisker med skjulte talenter bliver opdaget af en musikproducer, må han beslutte, om han er klar til berømmelsen – og kærligheden.Se A Beautiful Life på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Beautiful Life havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Beautiful Life på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Beautiful Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Beautiful Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Beautiful Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Beautiful Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til A Beautiful Life

  1. jane - kl. 22:45, 05-06-2023:

    en helt fantastisk film , har alt, drama , kærlighed og mega god musik

Skriv kommentar