Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Beautiful Mind

A Beautiful Mind

01/04/2022 | Flixfilm

A Beautiful Mind på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Ron Howard
Skuespillere: Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly
Spilletid: 135 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Et Smukt Sind handler om den skarpe matematiker John Nash, der står foran sit internationale gennembrud, da han bliver viklet ind i en mystisk sammensværgelse.Se A Beautiful Mind på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Beautiful Mind (Et Smukt Sind) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Beautiful Mind på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Beautiful Mind (Et Smukt Sind) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Beautiful Mind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Beautiful Mind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Beautiful Mind (Et Smukt Sind) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar