Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Beautiful Mind

A Beautiful Mind

15/08/2019 | Flixfilm

Se A Beautiful Mind på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly, Christopher Plummer
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Et Smukt Sind handler om den skarpe matematiker John Nash, der står foran sit internationale gennembrud, da han bliver viklet ind i en mystisk sammensværgelse.


Se A Beautiful Mind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Beautiful Mind (Et Smukt Sind) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Beautiful Mind (Et Smukt Sind) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Beautiful Mind:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Beautiful Mind (Et Smukt Sind) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Beautiful Mind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar