Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Beautiful Mind

A Beautiful Mind

15/08/2019 | Ingen kommentarer

Se A Beautiful Mind på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly, Christopher Plummer
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Et Smukt Sind handler om den skarpe matematiker John Nash, der står foran sit internationale gennembrud, da han bliver viklet ind i en mystisk sammensværgelse.


Se A Beautiful Mind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Beautiful Mind (Et Smukt Sind) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Beautiful Mind (Et Smukt Sind) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Beautiful Mind herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Beautiful Mind (Et Smukt Sind) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Beautiful Mind stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar