Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Bigger Splash

A Bigger Splash

18/09/2022 | Flixfilm

A Bigger Splash på Netflix

Produktionsår: 1973
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktion: Jack Hazan
Skuespillere: David Hockney, Peter Schlesinger, Celia Birtwell
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I denne semi-dokumentar fra 1974 spiller kunstneren David Hockney en kunstmaler, der genfinder lysten til at male efter et følelsesladet brud.

A Bigger Splash havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Bigger Splash på YouTube.Se A Bigger Splash på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Bigger Splash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Bigger Splash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Bigger Splash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Bigger Splash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar