Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Bigger Splash

A Bigger Splash

01/04/2019 | Flixfilm

Se A Bigger Splash på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Luca Guadagnino
Skuespillere: Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes, Dakota Johnson
Spilletid: 125 min
Land: Italy, France
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Et berømt par, der holder ferie på en afsidesliggende ø, får freden ødelagt, da en tidligere elsker og hans datter dukker op og sætter fut i de seksuelle spændinger.


Se A Bigger Splash på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Bigger Splash havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Bigger Splash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Bigger Splash herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Bigger Splash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Bigger Splash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar