Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Bigger Splash

A Bigger Splash

01/04/2019 | Ingen kommentarer

Se A Bigger Splash på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Luca Guadagnino
Skuespillere: Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes, Dakota Johnson
Spilletid: 125 min
Land: Italy, France
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Et berømt par, der holder ferie på en afsidesliggende ø, får freden ødelagt, da en tidligere elsker og hans datter dukker op og sætter fut i de seksuelle spændinger.


Se A Bigger Splash på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Bigger Splash havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Bigger Splash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Bigger Splash herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Bigger Splash er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Bigger Splash stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar