Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Boy Called Christmas

A Boy Called Christmas

24/11/2021 | Flixfilm

A Boy Called Christmas på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: Gil Kenan
Skuespillere: Maggie Smith, Isabella O'Sullivan, Joel Fry
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den målrettede unge Nikolas møder sin skæbne i et magisk land beboet af nisser i forsøget på at finde sin far og tage håbets gave med sig hjem.

A Boy Called Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Boy Called Christmas på YouTube.Se A Boy Called Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Boy Called Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Boy Called Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Boy Called Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Boy Called Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar