Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Bridge Too Far

A Bridge Too Far

22/01/2014 | Ingen kommentarer

Se A Bridge Too Far på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Drama, History, War
Instruktør: Richard Attenborough
Skuespillere: Siem Vroom, Marlies van Alcmaer, Erik van 't Wout, Wolfgang Preiss
Spilletid: 175 min
Land: USA
Sprog: English, German, Dutch, Polish, Latin
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Sean Connery, Gene Hackman, Anthony Hopkins og Robert Redford i en gribende og kontroversiel fortælling om en vovet militærmission under Anden verdenskrig.


Se A Bridge Too Far på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Bridge Too Far havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Bridge Too Far ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Bridge Too Far herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Bridge Too Far er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Bridge Too Far stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar