Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Bridge Too Far

A Bridge Too Far

22/01/2014 | Flixfilm

Se A Bridge Too Far på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Drama, History, War
Instruktør: Richard Attenborough
Skuespillere: Siem Vroom, Marlies van Alcmaer, Erik van 't Wout, Wolfgang Preiss
Spilletid: 175 min
Land: USA
Sprog: English, German, Dutch, Polish, Latin
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Sean Connery, Gene Hackman, Anthony Hopkins og Robert Redford i en gribende og kontroversiel fortælling om en vovet militærmission under Anden verdenskrig.


Se A Bridge Too Far på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Bridge Too Far havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Bridge Too Far ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Bridge Too Far herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Bridge Too Far er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Bridge Too Far stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar