Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

01/11/2014 | Flixfilm

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Stefano Sollima
Skuespillere: Pierfrancesco Favino, Filippo Nigro, Marco Giallini
Spilletid: 112 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Dagligdagens historier fra det kontroversielle italienske uropoliti fortælles via øjnene på tre upopulære betjente, som dagligt må konfrontere volden.

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A.C.A.B.: All Cops Are Bastards på YouTube.Se A.C.A.B.: All Cops Are Bastards på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A.C.A.B.: All Cops Are Bastards ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A.C.A.B.: All Cops Are Bastards stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A.C.A.B.: All Cops Are Bastards, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A.C.A.B.: All Cops Are Bastards er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar