Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Se A.C.A.B.: All Cops Are Bastards på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Dagligdagens historier fra det kontroversielle italienske uropoliti fortælles via øjnene på tre upopulære betjente, som dagligt må konfrontere volden.


Se A.C.A.B.: All Cops Are Bastards på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A.C.A.B.: All Cops Are Bastards havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A.C.A.B.: All Cops Are Bastards ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A.C.A.B.: All Cops Are Bastards herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A.C.A.B.: All Cops Are Bastards er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A.C.A.B.: All Cops Are Bastards stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar