Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

01/11/2014 | Flixfilm

Se A.C.A.B.: All Cops Are Bastards på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Dagligdagens historier fra det kontroversielle italienske uropoliti fortælles via øjnene på tre upopulære betjente, som dagligt må konfrontere volden.


Se A.C.A.B.: All Cops Are Bastards på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA.C.A.B.: All Cops Are Bastards havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A.C.A.B.: All Cops Are Bastards ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A.C.A.B.: All Cops Are Bastards herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A.C.A.B.: All Cops Are Bastards er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A.C.A.B.: All Cops Are Bastards stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar