Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A California Christmas: City Lights

A California Christmas: City Lights

16/12/2021 | Flixfilm

A California Christmas: City Lights på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Shaun Paul Piccinino
Skuespillere: Lauren Swickard, Josh Swickard, Ali Afshar
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Et år efter starten på deres kærlighedsaffære forlader Callie og Joseph gården på grund af en familievirksomhed i San Francisco – og der er et bryllup rundt om hjørnet.

A California Christmas: City Lights havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A California Christmas: City Lights på YouTube.Se A California Christmas: City Lights på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A California Christmas: City Lights ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A California Christmas: City Lights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A California Christmas: City Lights, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A California Christmas: City Lights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar