Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Castle For Christmas

A Castle For Christmas

26/11/2021 | Flixfilm

A Castle For Christmas på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Mary Lambert
Skuespillere: Brooke Shields, Cary Elwes, Lee Ross
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: For at undslippe en skandale rejser en bestsellerforfatter til Skotland, hvor hun forelsker sig i et slot og konfronterer den gnavne hertug, der ejer det.

A Castle For Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Castle For Christmas på YouTube.Se A Castle For Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Castle For Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Castle For Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Castle For Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Castle For Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar