Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Cavallo Della Tigre

A Cavallo Della Tigre

31/03/2021 | Flixfilm

A Cavallo Della Tigre på Netflix

Produktionsår: 1961
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Luigi Comencini
Skuespillere: Nino Manfredi, Mario Adorf, Valeria Moriconi
Spilletid: 109 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Fire fanger, der sidder i fængsel sammen, forsøger at flygte, men deres flugt og dens efterdønninger er fyldt med problemer.

A Cavallo Della Tigre havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Cavallo Della Tigre på YouTube.Se A Cavallo Della Tigre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Cavallo Della Tigre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Cavallo Della Tigre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Cavallo Della Tigre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Cavallo Della Tigre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar