Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion

A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion

01/08/2019 | Flixfilm

Se A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Hiroshi Nishikiori
Skuespillere: Atsushi Abe, Sachika Misawa, Yôko Hikasa, Yuka Iguchi
Spilletid: 90 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Touma og Index møder sangeren Arisa, hvis kræfter har forbindelse til en næsten færdiglavet rumelevator og en mystisk hændelse tre år tidligere.

A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar