Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Certain Magical Index

A Certain Magical Index

01/08/2019 | Flixfilm

A Certain Magical Index på Netflix

Produktionsår: 2008–2019
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Monica Rial, Micah Solusod, Alexis Tipton
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Teenageren Touma med overnaturlige evner går sammen med nonnen Index mod onde kræfter, der vil have fat i de mægtige, magiske tekster, der er implanteret i Index' hoved.

A Certain Magical Index (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Certain Magical Index på YouTube.Se A Certain Magical Index på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Certain Magical Index (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Certain Magical Index (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Certain Magical Index, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Certain Magical Index er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar