Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Certain Magical Index

A Certain Magical Index

01/08/2019 | Ingen kommentarer

Se A Certain Magical Index på Netflix

Indspilningsår: 2008–
Genre: Animation, Action, Comedy, Drama, Fantasy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Monica Rial, Caitlin Glass, Christopher Sabat, Alexis Tipton
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Teenageren Touma med overnaturlige evner går sammen med nonnen Index mod onde kræfter, der vil have fat i de mægtige, magiske tekster, der er implanteret i Index' hoved.


Se A Certain Magical Index på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Certain Magical Index (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Certain Magical Index (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Certain Magical Index herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Certain Magical Index er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Certain Magical Index (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar