Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Certain Magical Index

A Certain Magical Index

01/08/2019 | Flixfilm

Se A Certain Magical Index på Netflix

Indspilningsår: 2008–2019
Genre: Animation, Action, Comedy, Drama, Fantasy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Monica Rial, Micah Solusod, Alexis Tipton, Caitlin Glass
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Teenageren Touma med overnaturlige evner går sammen med nonnen Index mod onde kræfter, der vil have fat i de mægtige, magiske tekster, der er implanteret i Index' hoved.Se A Certain Magical Index på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Certain Magical Index (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Certain Magical Index (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Certain Magical Index:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Certain Magical Index er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Certain Magical Index (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar