Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Certain Scientific Railgun

A Certain Scientific Railgun

01/08/2019 | Flixfilm

A Certain Scientific Railgun på Netflix

Produktionsår: 2009–
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rina Satô, Brittney Karbowski, Satomi Arai
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Mikoto bruger sin evne til at styre elektricitet til at hjælpe med at holde orden i Academy City, hvor hovedparten af indbyggerne er studerende med overnaturlige evner.

A Certain Scientific Railgun (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Certain Scientific Railgun på YouTube.Se A Certain Scientific Railgun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Certain Scientific Railgun (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Certain Scientific Railgun (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Certain Scientific Railgun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Certain Scientific Railgun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar