Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Certain Scientific Railgun

A Certain Scientific Railgun

01/08/2019 | Ingen kommentarer

Se A Certain Scientific Railgun på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Animation, Action, Comedy, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brittney Karbowski, Alison Viktorin, Cherami Leigh, Brina Palencia
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Mikoto bruger sin evne til at styre elektricitet til at hjælpe med at holde orden i Academy City, hvor hovedparten af indbyggerne er studerende med overnaturlige evner.


Se A Certain Scientific Railgun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Certain Scientific Railgun (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Certain Scientific Railgun (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Certain Scientific Railgun herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Certain Scientific Railgun er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Certain Scientific Railgun (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar