Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Certain Scientific Railgun

A Certain Scientific Railgun

01/08/2019 | Flixfilm

Se A Certain Scientific Railgun på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Animation, Action, Comedy, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rina Satô, Satomi Arai, Aki Toyosaki, Kanae Itô
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Mikoto bruger sin evne til at styre elektricitet til at hjælpe med at holde orden i Academy City, hvor hovedparten af indbyggerne er studerende med overnaturlige evner.


Se A Certain Scientific Railgun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Certain Scientific Railgun (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Certain Scientific Railgun (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Certain Scientific Railgun:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Certain Scientific Railgun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Certain Scientific Railgun (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar