Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

A Choo

14/10/2020 | Flixfilm

Se A Choo på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Fantasy, Romance
Instruktør: Kevin Ko, Peter Tsi
Skuespillere: Kai Ko, Louis Koo, Ariel Lin, Kuan-Ting Liu
Spilletid: 102 min
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 5.5

Handling: EJ er fast besluttet på at vinde hjertet hos sin barndomsforelskelse fra børnehjemmet og bliver en bokser med superkræfter og konfronterer derefter en formidabel skurk.Se A Choo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Choo havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Choo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Choo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Choo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Choo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar