Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Carol

A Christmas Carol

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se A Christmas Carol på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Clive Donner
Skuespillere: George C. Scott, Frank Finlay, Angela Pleasence, Edward Woodward
Spilletid: 100 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Når gnieren Ebenezer Scrooge kommer hjem på julaften, møter han gjenferdet etter sin tidligere forretningspartner som forteller at han vil få besøk av tre andre ånder.


Se A Christmas Carol på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Christmas Carol havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Christmas Carol ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Christmas Carol herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Christmas Carol er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Carol stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar