Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Carol

A Christmas Carol

01/12/2018 | Flixfilm

Se A Christmas Carol på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Clive Donner
Skuespillere: George C. Scott, Frank Finlay, Angela Pleasence, Edward Woodward
Spilletid: 100 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Når gnieren Ebenezer Scrooge kommer hjem på julaften, møter han gjenferdet etter sin tidligere forretningspartner som forteller at han vil få besøk av tre andre ånder.


Se A Christmas Carol på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Christmas Carol havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Christmas Carol ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Christmas Carol herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Christmas Carol er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Carol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar