Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Detour

A Christmas Detour

23/01/2016 | Flixfilm

Se A Christmas Detour på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ron Oliver
Skuespillere: Candace Cameron Bure, Paul Greene, Sarah Strange, David Lewis
Spilletid: 85 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En kynisk bartender hjælper en romantisk kommende brud med at møde brudgommens forældre, da en snestorm omdirigerer deres fly.


Se A Christmas Detour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Christmas Detour havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Christmas Detour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Christmas Detour herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Christmas Detour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Detour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar