Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Prince: The Royal Baby

A Christmas Prince: The Royal Baby

05/12/2019 | Flixfilm

Se A Christmas Prince: The Royal Baby på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Family, Romance
Instruktør: John Schultz
Skuespillere: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige, Honor Kneafsey
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Julen bringer den ultimative gave med til Aldovien i form af en kongelig baby. Men først må dronning Amber redde familien og kongeriget ved at løse et royalt mysterium.


Se A Christmas Prince: The Royal Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Christmas Prince: The Royal Baby havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Christmas Prince: The Royal Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Christmas Prince: The Royal Baby:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Christmas Prince: The Royal Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Prince: The Royal Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar