Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Prince: The Royal Baby

A Christmas Prince: The Royal Baby

05/12/2019 | Flixfilm

Se A Christmas Prince: The Royal Baby på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Family, Romance
Instruktion: John Schultz
Skuespillere: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Julen bringer den ultimative gave med til Aldovien i form af en kongelig baby. Men først må dronning Amber redde familien og kongeriget ved at løse et royalt mysterium.

A Christmas Prince: The Royal Baby havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Christmas Prince: The Royal Baby på YouTube.Se A Christmas Prince: The Royal Baby på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Christmas Prince: The Royal Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Prince: The Royal Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Christmas Prince: The Royal Baby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Christmas Prince: The Royal Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar