Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Prince: The Royal Wedding

A Christmas Prince: The Royal Wedding

30/11/2018 | Ingen kommentarer

Se A Christmas Prince: The Royal Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: John Schultz
Skuespillere: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige, Honor Kneafsey
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Et år efter at have hjulpet Richard på tronen vender Amber tilbage til Aldovia for at planlægge deres bryllup. Men hendes simple smag passer sig ikke for en kongelig.


Se A Christmas Prince: The Royal Wedding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Christmas Prince: The Royal Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Christmas Prince: The Royal Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Christmas Prince: The Royal Wedding herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Christmas Prince: The Royal Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Prince: The Royal Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar