Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Prince: The Royal Wedding

A Christmas Prince: The Royal Wedding

30/11/2018 | Flixfilm

Se A Christmas Prince: The Royal Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: John Schultz
Skuespillere: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige, Honor Kneafsey
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Et år efter at have hjulpet Richard på tronen vender Amber tilbage til Aldovia for at planlægge deres bryllup. Men hendes simple smag passer sig ikke for en kongelig.

A Christmas Prince: The Royal Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Christmas Prince: The Royal Wedding på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Christmas Prince: The Royal Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Prince: The Royal Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Christmas Prince: The Royal Wedding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Christmas Prince: The Royal Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar