Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Prince

A Christmas Prince

17/11/2017 | Flixfilm

A Christmas Prince på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktion: Alex Zamm
Skuespillere: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Det er et scoop for en ambitiøs ung journalist, da hun sendes til udlandet for at skrive en historie om en smuk prins, der snart skal udnævnes til konge.

A Christmas Prince (Juleprinsen) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Christmas Prince på YouTube.Se A Christmas Prince på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Christmas Prince (Juleprinsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Prince stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Christmas Prince, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Christmas Prince (Juleprinsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar