Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Prince

A Christmas Prince

17/11/2017 | Flixfilm

Se A Christmas Prince på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktør: Alex Zamm
Skuespillere: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige, Honor Kneafsey
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Det er et scoop for en ambitiøs ung journalist, da hun sendes til udlandet for at skrive en historie om en smuk prins, der snart skal udnævnes til konge.


Se A Christmas Prince på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Christmas Prince (Juleprinsen) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Christmas Prince (Juleprinsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Christmas Prince herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Christmas Prince (Juleprinsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Prince stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar