Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Prince

A Christmas Prince

17/11/2017 | Ingen kommentarer

Se A Christmas Prince på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Alex Zamm
Skuespillere: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige, Honor Kneafsey
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Det er et scoop for en ambitiøs ung journalist, da hun sendes til udlandet for at skrive en historie om en smuk prins, der snart skal udnævnes til konge.


Se A Christmas Prince på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Christmas Prince (Juleprinsen) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Christmas Prince (Juleprinsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Christmas Prince herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Christmas Prince (Juleprinsen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Prince stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar