Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir

A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir

01/11/2019 | Flixfilm

A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den parisiske teenager Marinette forvandler sig til superhelten Ladybug for at finde den ensomme Adrien, som hun er hemmeligt forelsket i, da han løber hjemmefra til jul.

A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir på YouTube.Se A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.5 kommentarer til A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir

 1. Navn - kl. 23:13, 05-11-2019:

  Den er ikke på Netflix. Kommer den senere i stedet?

 2. Rasmus - kl. 18:59, 11-11-2019:

  hvad pokker sker der for jer altså i er kommet ud med sæson 2 og det jeg glad for men den er ikke på dansk helt vildt ikke glad for og i stedt for at gør ting ting eller hvordan i nu får serier og film og sådan i får spørgerne på så kommer i ud med det her i stedt omg altså lige nu har vi ikke brug for det her men sæson 2 på dansk

 3. Mette - kl. 01:29, 23-12-2019:

  Føler mig snydt.
  Dette afsnit er ikke tilgængeligt i en netflix søgning. Og linket virker kun på telefonen. Jeg har snakket med Netflix support og linket giver dem en error, og er derved ikke et gyldigt netflix link.

  Hvorfor lover i noget der ikke kan overholdes?!

  Jeg gav det tid til at komme på netlix. næsten 2 måneder nu. og jeg er skuffet… Meget skuffet! 4. Majbrit - kl. 12:49, 09-01-2020:

  Jeg har set denne episode allerede hele 3 gange i julen 2019. Virker fint både på mobilen og tv’et. Betaler for det store abonnement og har også for et halvt år siden indstillet sproget til engelsk, det er nødvendigt for at se denne speciale udgivelse. Den er trist, sjov, god og kan varmt anbefale at se den. ?

 5. Sune - kl. 17:00, 27-06-2020:

  Jeg håber den kommer på Nexflix DK på englisk 🙂

Skriv kommentar