Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir

A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir

01/11/2019 | 2 kommentarer

Se A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den parisiske teenager Marinette forvandler sig til superhelten Ladybug for at finde den ensomme Adrien, som hun er hemmeligt forelsket i, da han løber hjemmefra til jul.


Se A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir

  1. Navn - kl. 23:13, 05-11-2019:

    Den er ikke på Netflix. Kommer den senere i stedet?

  2. Rasmus - kl. 18:59, 11-11-2019:

    hvad pokker sker der for jer altså i er kommet ud med sæson 2 og det jeg glad for men den er ikke på dansk helt vildt ikke glad for og i stedt for at gør ting ting eller hvordan i nu får serier og film og sådan i får spørgerne på så kommer i ud med det her i stedt omg altså lige nu har vi ikke brug for det her men sæson 2 på dansk

    Skriv kommentar