Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Story

A Christmas Story

24/12/2014 | Flixfilm

Se A Christmas Story på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Bob Clark
Skuespillere: Peter Billingsley, Melinda Dillon, Darren McGavin
Spilletid: 93 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: I dette melankolske tilbageblik på julen i Indiana i 1940'erne ønsker en niårig dreng sig desperat et luftgevær, men må først overbevise sine forældre.

A Christmas Story havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Christmas Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Christmas Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Christmas Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Christmas Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar