Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Story

A Christmas Story

24/12/2014 | Ingen kommentarer

Se A Christmas Story på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Bob Clark
Skuespillere: Melinda Dillon, Darren McGavin, Scott Schwartz, Jean Shepherd
Spilletid: 94 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: I dette melankolske tilbageblik på julen i Indiana i 1940'erne ønsker en niårig dreng sig desperat et luftgevær, men må først overbevise sine forældre.


Se A Christmas Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Christmas Story havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Christmas Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Christmas Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Christmas Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar