Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Christmas Story

A Christmas Story

24/12/2014 | Flixfilm

Se A Christmas Story på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Bob Clark
Skuespillere: Melinda Dillon, Darren McGavin, Scott Schwartz, Jean Shepherd
Spilletid: 94 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: I dette melankolske tilbageblik på julen i Indiana i 1940'erne ønsker en niårig dreng sig desperat et luftgevær, men må først overbevise sine forældre.


Se A Christmas Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Christmas Story havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Christmas Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Christmas Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Christmas Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Christmas Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar