Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Cinderella Story: Christmas Wish

A Cinderella Story: Christmas Wish

01/12/2019 | Flixfilm

A Cinderella Story: Christmas Wish på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Music, Romance
Instruktion: Michelle Johnston
Skuespillere: Laura Marano, Gregg Sulkin, Isabella Gomez, Johannah Newmarch
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: På trods af sin forfængelige stedmor og sine onde stedsøstre arbejder en spirende sanger som nisse i et juleland og finder sit eget julemirakel.Se A Cinderella Story: Christmas Wish på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Cinderella Story: Christmas Wish havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Cinderella Story: Christmas Wish på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Cinderella Story: Christmas Wish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Cinderella Story: Christmas Wish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Cinderella Story: Christmas Wish, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Cinderella Story: Christmas Wish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar