Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Cinderella Story: Christmas Wish

A Cinderella Story: Christmas Wish

01/12/2019 | Flixfilm

Se A Cinderella Story: Christmas Wish på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Music, Romance
Instruktør: Michelle Johnston
Skuespillere: Laura Marano, Gregg Sulkin, Isabella Gomez, Johannah Newmarch
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: På trods af sin forfængelige stedmor og sine onde stedsøstre arbejder en spirende sanger som nisse i et juleland og finder sit eget julemirakel.

A Cinderella Story: Christmas Wish havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Cinderella Story: Christmas Wish på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Cinderella Story: Christmas Wish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Cinderella Story: Christmas Wish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Cinderella Story: Christmas Wish, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Cinderella Story: Christmas Wish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar