Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Cinderella Story: If the Shoe Fits

A Cinderella Story: If the Shoe Fits

17/04/2017 | Flixfilm

Se A Cinderella Story: If the Shoe Fits på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Family, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Michelle Johnston
Skuespillere: Sofia Carson, Jennifer Tilly, Thomas Law, Amy Louise Wilson
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Teenageren Tessa, der bliver tvunget til at hjælpe sin onde stedmor og stedsøster ved en Askepot-audition, får i al hemmelighed rollen og forsøger at skjule sin succes.


Se A Cinderella Story: If the Shoe Fits på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Cinderella Story: If the Shoe Fits havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Cinderella Story: If the Shoe Fits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Cinderella Story: If the Shoe Fits herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Cinderella Story: If the Shoe Fits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Cinderella Story: If the Shoe Fits stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar