Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Cinderella Story

A Cinderella Story

01/06/2020 | Flixfilm

A Cinderella Story på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktion: Mark Rosman
Skuespillere: Hilary Duff, Chad Michael Murray, Jennifer Coolidge
Spilletid: 95 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, German, Czech
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Teenageren Sam møder sin drømmefyr til et bal, før hun vender tilbage for at slide i sin stedmors diner. Kan hendes mistede mobiltelefon bringe dem sammen igen?

A Cinderella Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Cinderella Story på YouTube.Se A Cinderella Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Cinderella Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Cinderella Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Cinderella Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Cinderella Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar