Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Cinderella Story

A Cinderella Story

01/06/2020 | Flixfilm

Se A Cinderella Story på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktør: Mark Rosman
Skuespillere: Hilary Duff, Jennifer Coolidge, Chad Michael Murray, Dan Byrd
Spilletid: 95 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, German, Czech
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Teenageren Sam møder sin drømmefyr til et bal, før hun vender tilbage for at slide i sin stedmors diner. Kan hendes mistede mobiltelefon bringe dem sammen igen?


Se A Cinderella Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Cinderella Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Cinderella Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Cinderella Story:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Cinderella Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Cinderella Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar