Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Classic Horror Story

A Classic Horror Story

14/07/2021 | Flixfilm

A Classic Horror Story på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Roberto De Feo, Paolo Strippoli
Skuespillere: Matilda Anna Ingrid Lutz, Francesco Russo, Peppino Mazzotta
Spilletid: 95 min
Land: Italy
Sprog: Italian, English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I denne grusomme spændingsfilm strander nogle turister, som ikke kender hinanden, i en skov i Syditalien, og de kæmper desperat for at komme derfra med livet i behold.

A Classic Horror Story havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Classic Horror Story på YouTube.Se A Classic Horror Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Classic Horror Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Classic Horror Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Classic Horror Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Classic Horror Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar