Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Clockwork Orange

A Clockwork Orange

18/03/2015 | Flixfilm

Se A Clockwork Orange på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Crime, Sci-Fi
Instruktion: Stanley Kubrick
Skuespillere: Malcolm McDowell, Patrick Magee, Michael Bates
Spilletid: 136 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En ung mand bruger sine aftener på tyveri, voldtægt og brutale og nihilistiske voldsorgier for morskabens skyld. Men morskaben får en ende.

A Clockwork Orange havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Clockwork Orange på YouTube.Se A Clockwork Orange på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Clockwork Orange ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Clockwork Orange stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Clockwork Orange, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Clockwork Orange er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar