Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Clockwork Orange

A Clockwork Orange

18/03/2015 | Flixfilm

Se A Clockwork Orange på Netflix

Indspilningsår: 1971
Genre: Crime, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Stanley Kubrick
Skuespillere: Malcolm McDowell, Patrick Magee, Michael Bates, Warren Clarke
Spilletid: 136 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: En ung mand bruger sine aftener på tyveri, voldtægt og brutale og nihilistiske voldsorgier for morskabens skyld. Men morskaben får en ende.


Se A Clockwork Orange på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Clockwork Orange havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Clockwork Orange ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Clockwork Orange herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Clockwork Orange er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Clockwork Orange stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar