Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Conversation with Gregory Peck

A Conversation with Gregory Peck

01/09/2016 | Flixfilm

A Conversation with Gregory Peck på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Barbara Kopple
Skuespillere: Gregory Peck, Cecilia Peck, Veronique Peck
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den Oscar-vindende Gregory Peck deltager i en både åbenhjertig og dyb samtale omkring sine klassiske roller og sit familieliv uden for det store lærred.

A Conversation with Gregory Peck havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Conversation with Gregory Peck på YouTube.Se A Conversation with Gregory Peck på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Conversation with Gregory Peck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Conversation with Gregory Peck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Conversation with Gregory Peck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Conversation with Gregory Peck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar