Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Conversation with Gregory Peck

A Conversation with Gregory Peck

01/09/2016 | Flixfilm

Se A Conversation with Gregory Peck på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Barbara Kopple
Skuespillere: Gregory Peck, Cecilia Peck, Veronique Peck, Colleen Sheehy
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Den Oscar-vindende Gregory Peck deltager i en både åbenhjertig og dyb samtale omkring sine klassiske roller og sit familieliv uden for det store lærred.


Se A Conversation with Gregory Peck på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Conversation with Gregory Peck havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Conversation with Gregory Peck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Conversation with Gregory Peck herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Conversation with Gregory Peck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Conversation with Gregory Peck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar