Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Conversation with Gregory Peck

A Conversation with Gregory Peck

01/09/2016 | Ingen kommentarer

Se A Conversation with Gregory Peck på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Barbara Kopple
Skuespillere: Gregory Peck, Cecilia Peck, Veronique Peck, Colleen Sheehy
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Den Oscar-vindende Gregory Peck deltager i en både åbenhjertig og dyb samtale omkring sine klassiske roller og sit familieliv uden for det store lærred.


Se A Conversation with Gregory Peck på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Conversation with Gregory Peck havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Conversation with Gregory Peck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Conversation with Gregory Peck herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Conversation with Gregory Peck er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Conversation with Gregory Peck stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar