Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Cop Movie

A Cop Movie

05/11/2021 | Flixfilm

A Cop Movie på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Action, Crime
Instruktion: Alonso Ruizpalacios
Skuespillere: Leonardo Alonso, Raúl Briones, Mónica Del Carmen
Spilletid: 107 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne dokumentar bevæger sig på grænsen mellem fakta og fiktion og med hjælp fra to betjente, dykker den ned i korruption hos politiet i Mexico.

A Cop Movie havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Cop Movie på YouTube.Se A Cop Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Cop Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Cop Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Cop Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Cop Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar