Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Cure for Wellness

A Cure for Wellness

05/02/2021 | Flixfilm

Se A Cure for Wellness på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: Gore Verbinski
Skuespillere: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth
Spilletid: 146 min
Land: United States, Germany
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En naiv medarbejder sendes ud for at hente sin virksomheds direktør hjem fra en afsides europæisk spa og opdager det alpine wellnesscenters frygtelige hemmeligheder.

A Cure for Wellness havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Cure for Wellness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Cure for Wellness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Cure for Wellness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Cure for Wellness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Cure for Wellness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar