Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Cure for Wellness

A Cure for Wellness

05/02/2021 | Flixfilm

A Cure for Wellness på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Gore Verbinski
Skuespillere: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth
Spilletid: 146 min
Land: United States, Germany, Luxembourg
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En naiv medarbejder sendes ud for at hente sin virksomheds direktør hjem fra en afsides europæisk spa og opdager det alpine wellnesscenters frygtelige hemmeligheder.Se A Cure for Wellness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Cure for Wellness havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Cure for Wellness på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Cure for Wellness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Cure for Wellness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Cure for Wellness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Cure for Wellness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar