Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Cut Above

A Cut Above

28/07/2022 | Flixfilm

A Cut Above på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Rodrigo França
Skuespillere: Juliana Alves, Neusa Borges, Solange Couto
Spilletid: 90 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da hans mors salon er på nippet til at gå nedenom og hjem, smøger en trofast søn ærmerne op for at hjælpe og bliver den sejeste herrefrisør i nabolaget.

A Cut Above havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Cut Above på YouTube.Se A Cut Above på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Cut Above ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Cut Above stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Cut Above, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Cut Above er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar