Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Dangerous Man

A Dangerous Man

15/01/2014 | Flixfilm

Se A Dangerous Man på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Keoni Waxman
Skuespillere: Steven Seagal, Mike Dopud, Marlaina Mah, Vitaly Kravchenko
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Shane bliver ramt af sort uheld, da han bliver vidne til et opgør mellem to mexicanske mafiabødler og en politimand. Inden længe er Shane på flugt.


Se A Dangerous Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Dangerous Man havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Dangerous Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Dangerous Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Dangerous Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Dangerous Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar