Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Dangerous Man

A Dangerous Man

15/01/2014 | Ingen kommentarer

Se A Dangerous Man på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Keoni Waxman
Skuespillere: Steven Seagal, Mike Dopud, Marlaina Mah, Vitaly Kravchenko
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Shane bliver ramt af sort uheld, da han bliver vidne til et opgør mellem to mexicanske mafiabødler og en politimand. Inden længe er Shane på flugt.


Se A Dangerous Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Dangerous Man havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Dangerous Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Dangerous Man herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Dangerous Man er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Dangerous Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar