Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Dangerous Method

A Dangerous Method

01/06/2014 | Flixfilm

Se A Dangerous Method på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: David Cronenberg
Skuespillere: Keira Knightley, Viggo Mortensen, Michael Fassbender, Vincent Cassel
Spilletid: 99 min
Land: UK, Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En mørk film om psykoanalyse, sensualitet og det konfliktfyldte forhold mellem Carl Jung, Sigmund Freud og Sabina Spielrein, en smuk kvinde, der kommer imellem dem.


Se A Dangerous Method på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Dangerous Method havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Dangerous Method ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Dangerous Method:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Dangerous Method er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Dangerous Method stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar