Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Decent Man

A Decent Man

03/03/2021 | Flixfilm

Se A Decent Man på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Emmanuel Finkiel
Skuespillere: Nicolas Duvauchelle, Mélanie Thierry, Driss Ramdi, Maryne Cayon
Spilletid: 111 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Trods sin plan om at gifte sig med sin gravide kæreste fortsætter en ingeniør sin hemmelige affære med sin kollegas tilskadekomne hustru – lige indtil sandheden afsløres.

A Decent Man havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Decent Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Decent Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Decent Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Decent Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Decent Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar