Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Dog’s Journey

A Dog’s Journey

01/03/2021 | Flixfilm

A Dog’s Journey på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Seamus Murphy
Skuespillere: PJ Harvey, Terry Edwards, John Parish
Spilletid: 94 min
Land: Ireland, United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En hunds usædvanlige bånd til en familie bliver endnu stærkere, da den bliver venner med et ungt barnebarn og genopstår for at beskytte og hjælpe hende gennem livet.

A Dog’s Journey havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Dog’s Journey på YouTube.Se A Dog’s Journey på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Dog’s Journey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Dog’s Journey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Dog’s Journey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Dog’s Journey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar