Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Dog’s Purpose

A Dog’s Purpose

01/11/2018 | Flixfilm

Se A Dog’s Purpose på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Drama, Comedy
Instruktør: Lasse Hallström
Skuespillere: Anton Glanzelius, Tomas von Brömssen, Anki Lidén, Melinda Kinnaman
Spilletid: 101 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En hund finder ud af formålet med sine reinkarnationer i kraft af sine ejere, da den oplever loyalitet og kærlighed samt smerte og skuffelse.


Se A Dog’s Purpose på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Dog’s Purpose havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Dog’s Purpose ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Dog’s Purpose herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Dog’s Purpose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Dog’s Purpose stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar