Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Dogs Way Home

A Dogs Way Home

30/10/2020 | Flixfilm

A Dogs Way Home på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En hengiven hund med hjemve drager ud på en farlig rejse tværs gennem den centrale USA for at blive genforenet med sin ejer.

A Dogs Way Home havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Dogs Way Home på YouTube.Se A Dogs Way Home på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Dogs Way Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Dogs Way Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Dogs Way Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Dogs Way Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar