Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Dogwalker’s Christmas Tale

A Dogwalker’s Christmas Tale

01/12/2016 | Flixfilm

Se A Dogwalker’s Christmas Tale på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Forkælede 21-årige Luce Lockhart må træffe en svær beslutning, da hendes flotte nye ven beder hende om hjælp til at beskytte en hundepark mod hendes rige chef.


Se A Dogwalker’s Christmas Tale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Dogwalker’s Christmas Tale havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Dogwalker’s Christmas Tale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Dogwalker’s Christmas Tale herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Dogwalker’s Christmas Tale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Dogwalker’s Christmas Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar