Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Dogwalker’s Christmas Tale

A Dogwalker’s Christmas Tale

01/12/2016 | Ingen kommentarer

Se A Dogwalker’s Christmas Tale på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Forkælede 21-årige Luce Lockhart må træffe en svær beslutning, da hendes flotte nye ven beder hende om hjælp til at beskytte en hundepark mod hendes rige chef.


Se A Dogwalker’s Christmas Tale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Dogwalker’s Christmas Tale havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Dogwalker’s Christmas Tale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Dogwalker’s Christmas Tale herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Dogwalker’s Christmas Tale er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Dogwalker’s Christmas Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar