Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Fall from Grace

A Fall from Grace

17/01/2020 | Flixfilm

Se A Fall from Grace på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Fantasy, Thriller
Instruktion: Tyler Perry
Skuespillere: Crystal Fox, Phylicia Rashad, Bresha Webb
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da den blide, lovlydige Grace tilstår at have myrdet sin nye mand, forsøger hendes skeptiske, unge advokat at finde frem til sandheden. En film af Tyler Perry.

A Fall from Grace havde premiere på Netflix Danmark den 17. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Fall from Grace på NetflixAnmeldelse: A Fall from Grace

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Fall from Grace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Fall from Grace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Fall from Grace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Fall from Grace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar