Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Family Affair

A Family Affair

16/10/2016 | Flixfilm

Se A Family Affair på Netflix

Indspilningsår: 1937
Genre: Comedy
Instruktør: George B. Seitz
Skuespillere: Lionel Barrymore, Cecilia Parker, Eric Linden, Mickey Rooney
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En filmskaber er på jagt efter den manglende brik i sin familiehistories puslespil under et besøg med en kompleks og kontroversiel person – hans bedstemor.


Se A Family Affair på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Family Affair havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Family Affair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Family Affair:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Family Affair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Family Affair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar