Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Family Reunion Christmas

A Family Reunion Christmas

09/12/2019 | Flixfilm

Se A Family Reunion Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Short, Comedy, Family
Instruktør: Robbie Countryman
Skuespillere: Tia Mowry-Hardrict, Anthony Alabi, Talia Jackson, Isaiah Russell-Bailey
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: M'Dear og hendes søstre kæmper for at få styr på deres sangoptræden inden et krybbespil i kirken, mens Bedstefar lærer børnene noget nyttigt.


Se A Family Reunion Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Family Reunion Christmas (Familiesammenkomsten: Jul) havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Family Reunion Christmas (Familiesammenkomsten: Jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til A Family Reunion Christmas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Family Reunion Christmas (Familiesammenkomsten: Jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Family Reunion Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar