Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Family Reunion Christmas

A Family Reunion Christmas

09/12/2019 | Flixfilm

A Family Reunion Christmas på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Robbie Countryman
Skuespillere: Tia Mowry-Hardrict, Anthony Alabi, Talia Jackson
Spilletid: 28 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: M'Dear og hendes søstre kæmper for at få styr på deres sangoptræden inden et krybbespil i kirken, mens Bedstefar lærer børnene noget nyttigt.

A Family Reunion Christmas (Familiesammenkomsten: Jul) havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Family Reunion Christmas på YouTube.Se A Family Reunion Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Family Reunion Christmas (Familiesammenkomsten: Jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Family Reunion Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Family Reunion Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Family Reunion Christmas (Familiesammenkomsten: Jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar